Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

@hankaa: máš súkr. správu.

2 Citovat

MEXHF6EMFS do dnešní půlnoci.

1 Citovat

Už ho někdo použil. Pokud by někdo měl jeden nevyužitý kód, tak bych za něj byla ráda (do SZ). Díky moc.

0 Citovat

Ak by mal niekto náhodou volný kódik a neví co s ním, hned bych využil. Díky!

0 Citovat

Ala napsal(a):

Už ho někdo použil. Pokud by někdo měl jeden nevyužitý kód, tak bych za něj byla ráda (do SZ). Díky moc.

funguje jeste slevicka pres VISA, me se nejde pres VISU prokliknout ke sleve, dik za informaci

0 Citovat

Ahoj, mám kód platný do dneška (doufám že to je do dnešní půlnoci a ne včerejší - kdyžtak se omlouvám dopředu). Kdo máte zájem, pište SZ 😊 

Edit: kod odeslán

0 Citovat

Dobrý večer, nemá někdo  nevyužitý kod do SZ prosím 

Děkuji 

0 Citovat

Ahojte. Pár kódov som už preposlal a teraz by som potreboval jeden ja. Našiel by sa u niekoho voľný kód? Ďakujem 

0 Citovat

Zdravím všechny :-) Hodil by se mi jeden kódik a samozřejmě žádný né a né dorazit... Dělám rezervaci za dost peněz, tak by to bylo fajn..:-) Ideálně do soukromé zprávy, klidně napíšu a ráda do budoucna poskytnu kód na oplátku až zase nějaký dorazí. :-) Děkuji

0 Citovat

Dorazil mi kód, který teď nevyužijeme, tak se ozvěte, kdo potřebuje. Až budu u kompu, tak pošlu.

Edit - odesláno

0 Citovat

Sz :)

Edit - využito, děkuji

0 Citovat

Míša K. napsal(a):

Zdravím všechny :-) Hodil by se mi jeden kódik a samozřejmě žádný né a né dorazit... Dělám rezervaci za dost peněz, tak by to bylo fajn..:-) Ideálně do soukromé zprávy, klidně napíšu a ráda do budoucna poskytnu kód na oplátku až zase nějaký dorazí. :-) Děkuji

Stále aktualní, prosím :-)

0 Citovat

Další volný kód pro cestovatele. 

0 Citovat

Ahoj, neměl by někdo navíc volný kód na booking? Případně bych byl rád do zprávy. Děkuju 🙂

0 Citovat

10 % zpět, nabídka do 12. června 2025 - kdo má zájem a napíše si jako první SZ, dodám.

EDIT: Kód již odeslán prvnímu zájemci.

0 Citovat

Míša K. napsal(a):

Stále aktualní, prosím :-)

Zasláno do SZ.

1 Citovat

Ahojte, mám k dispozícii kód platný do 12.6., napíšte mi SZ, prvý berie. :)

Edit: poslané

1 Citovat

zasílám kód platný do dneška (nemám čas to řešit, dávám volně do éteru ať to nepropadne): ZPRNDQNY9Y 

max EUR 100 cashback

0 Citovat

Nekdo z aktivnich clenu kod? Platnost psana do 13. (Priznam se, ze nevim, jak je to ted s tou pulnoci). Do SZ.

EDIT: odesláno

1 Citovat

Lucii.cr - dakujem pekne :)

0 Citovat

Ahojte, na uvod sa chcem spytat, ci tieto kodiky na 10% zlavu este chodia? A keby niekto mal zvysny vopred dakujem.

0 Citovat

kod platny do 15.6., SZ

edit: predano Katka_1

0 Citovat

LVSCSLZU98 - do 13. června 2025 :)

0 Citovat

mil.maccza napsal(a):

kod platny do 15.6., SZ

edit: predano Katka_1

ďakujem pekne :) 

0 Citovat

Zdravím všechny, nemá náhodou někdo prosím nevyužitý kód na Booking cashback a nebyl by ochotný mi ho poslat do zprávy? Děkuji a hezký den :-)

0