Booking 10% cash back
Už ho někdo použil. Pokud by někdo měl jeden nevyužitý kód, tak bych za něj byla ráda (do SZ). Díky moc.
Ala napsal(a):funguje jeste slevicka pres VISA, me se nejde pres VISU prokliknout ke sleve, dik za informaciUž ho někdo použil. Pokud by někdo měl jeden nevyužitý kód, tak bych za něj byla ráda (do SZ). Díky moc.
Ahoj, mám kód platný do dneška (doufám že to je do dnešní půlnoci a ne včerejší - kdyžtak se omlouvám dopředu). Kdo máte zájem, pište SZ 😊
Edit: kod odeslán
Ahojte. Pár kódov som už preposlal a teraz by som potreboval jeden ja. Našiel by sa u niekoho voľný kód? Ďakujem
Zdravím všechny :-) Hodil by se mi jeden kódik a samozřejmě žádný né a né dorazit... Dělám rezervaci za dost peněz, tak by to bylo fajn..:-) Ideálně do soukromé zprávy, klidně napíšu a ráda do budoucna poskytnu kód na oplátku až zase nějaký dorazí. :-) Děkuji
Dorazil mi kód, který teď nevyužijeme, tak se ozvěte, kdo potřebuje. Až budu u kompu, tak pošlu.
Edit - odesláno
Míša K. napsal(a):Zdravím všechny :-) Hodil by se mi jeden kódik a samozřejmě žádný né a né dorazit... Dělám rezervaci za dost peněz, tak by to bylo fajn..:-) Ideálně do soukromé zprávy, klidně napíšu a ráda do budoucna poskytnu kód na oplátku až zase nějaký dorazí. :-) Děkuji
Stále aktualní, prosím :-)
Ahoj, neměl by někdo navíc volný kód na booking? Případně bych byl rád do zprávy. Děkuju 🙂
10 % zpět, nabídka do 12. června 2025 - kdo má zájem a napíše si jako první SZ, dodám.
EDIT: Kód již odeslán prvnímu zájemci.
zasílám kód platný do dneška (nemám čas to řešit, dávám volně do éteru ať to nepropadne): ZPRNDQNY9Y
max EUR 100 cashback
Nekdo z aktivnich clenu kod? Platnost psana do 13. (Priznam se, ze nevim, jak je to ted s tou pulnoci). Do SZ.
EDIT: odesláno
Ahojte, na uvod sa chcem spytat, ci tieto kodiky na 10% zlavu este chodia? A keby niekto mal zvysny vopred dakujem.
Zdravím všechny, nemá náhodou někdo prosím nevyužitý kód na Booking cashback a nebyl by ochotný mi ho poslat do zprávy? Děkuji a hezký den :-)